Hero Universitatea Româno-Americană admitere 2019

DE CE SĂ NE ALEGI PENTRU COPILUL TĂU?

Dacă citești acest text, probabil te interesează admiterea la facultate a copilului tău și îți dorești ca acesta să nu obțină doar o diplomă, ci să dobândească și competențe practice cu adevărat utile pentru viitoarea lui carieră.

Noi, cei de la Universitatea Româno-Americană, credem cu tărie că teoria are nevoie de practică în orice proces de învățare. La fel cum tu, părinte, nu doar i-ai spus copilului cum să vorbească, cum să meargă, cum să mănânce, cum să se îmbrace, ci i-ai oferit și prilejul de a aplica ceea ce l-ai învățat.

Universitatea Româno-Americană este universitatea unde copilul tău poate trăi experienţa învăţământului occidental, de top, devenind student în România, dar având nenumărate prilejuri de a beneficia de burse de studii sau stagii de practică şi internship în străinătate.

Știm ce îşi doresc angajatorii pentru că îi implicăm în mod direct în viaţa universităţii şi oferim un conţinut practic, explicit, tuturor disciplinelor studiate. Mai mult decât atât, angajatorii au posibilitatea de a-i recruta în mod direct pe studenţi, încă din timpul facultăţii.

În plus, noi punem preţ pe educaţie şi credem că studenţii noştri trebuie să fie nu doar specialişti de primă mână în domeniile lor de studii, ci şi adulţi responsabili, implicaţi în diverse activităţi extracurriculare şi în societate, la modul general.

Înscrie-ți copilul la Universitatea Româno-Americană și pregătește-i startul pentru o carieră de succes #CUMSEFACE.

INFORMAȚII
UTILE

CUM ÎȚI ÎNSCRII COPILUL

1

Se înregistrează online

2

Aduce actele necesare

3

Plătește taxa de examen

MOTIVE
SĂ NE ALEGI

Profesori

Profesorii noștri, români sau internaționali, au structurată întreaga programă către nevoile studenților, fiind în permanentă legătură cu angajatorii și reușind să creeze o legătură directă între solicitările acestora și competențele viitorilor absolvenți.

Oportunități

Colaborăm cu cele mai mari corporații și cele mai relevante instituții publice pentru ca angajarea studenților noștri să devină o realitate, de multe ori, chiar din timpul facultății, iar pentru cei cu spirit antreprenorial creăm premisele pentru ca ei să-și poată împlini visul și să își întemeieze propria afacere.

Burse de studii

Primii 20% de candidați, adică cei mai performanți dintre studenți, vor studia fără a plăti taxe, mai exact, vor beneficia de bursă integrală de studii.

Activități extracurriculare

Pentru că noi considerăm că misiunea unei universități este să se preocupe de educație, în ansamblul său, nefiind suficientă doar o bună instruire a studenților săi, oferim acestora, pe lângă burse de studii, o multitudine de activități extracurriculare care le conferă posibilitatea de a se implica în proiecte interesante și utile pentru dezvoltarea lor personală.

Cămin și campus

Dispunem de toate elementele esenţiale pentru un campus și cămin modern. Pe lângă căminul cu peste 400 de locuri, studenţii noştri beneficiază de toate facilitățile necesare unei vieți sigure și confortabile.

URME DE
ÎNDOIALĂ?

Cunoaște câţiva dintre profesorii care îţi vor ghida copilul spre o carieră prosperă în domeniul ales.

AI ÎNTREBĂRI? PUNE-LE LA

0722 200 203

Luni-Vineri: 8.00-18.00

Sâmbătă-Duminică: 9.00-14.00

sau pe WhatsApp

CONTACT

ADRESĂ

UNIVERSITATEA ROMÂNO-AMERICANĂ
Bd. Expoziției, Nr. 1B, Sector 1, cod 012101
București – România

INFORMAȚII ADMITERE

(luni-vineri, 8:00 – 18:00)
(sâmbătă-duminică, 9:00 - 14:00)
+4 0372 120 142
+4 0372 120 150
+4 0372 120 171
WhatsApp: +4 0722 200 203
E-mail: suport.inscrieri@rau.ro

PERIOADĂ ÎNSCRIERI LICENȚĂ

Înscrieri online: 20 iunie – 19 iulie 2019
Înscrieri în campus: 1 – 20 iulie 2019
Examen: 21 iulie 2019

Înscrie-te
© 2019 Universitatea Româno-Americană | Toate drepturile rezervate