Adrese email institutionale

Ai acum propria ta adresa de posta electronica pe serverul „@student.rau.ro”!

nume.initiale.prenumeX@student.rau.ro

Nota: Caracterul X se inlocuieste cu ultima cifra a anului calendaristic in care studententul/masterandul a fost inmatriculat in anul I de studii.
Ex: Ionescu M. Andrei-Florin, inmatriculat in anul I in octombrie 2011 are adresa de posta electronica „ionescu.m.andreiflorin1@student.rau.ro”.

Parola initiala a contului tau este propriul tau CNP – dupa ce te conectezi prima data va trebui sa iti alegi obligatoriu o parola noua.

Indiferent daca esti student sau masterand ai acum propria TA adresa de posta electronica pentru a comunica mai bine si mai sigur cu profesorii si colegii, pentru a crea un blog, pentru a stoca date online pentru a folosi suita de aplicatii online Office365… si multe altele!

Anunturi privind evenimente organizate sub egida universitatii sau in parteneriat, anunturi importante privind activitatea ta academica, anunturi privind taxele de studii, anunturi privind examenele etc. Toate aceste informatii sunt disponibile numai prin intermediul casutei tale de posta electronica „@student.rau.ro”.

Comunica rapid si sigur cu profesorii tai numai prin intermediul casutei tale de posta electronica „@student.rau.ro” – serverul tau de posta electronica este direct legat de „@profesor.rau.ro” si astfel nu mai apar confuzii, mesaje pierdute, considerate spam, intaziate etc.

Numai prin intermendiul casutei tale de posta electronica „@student.rau.roai acces la titluri gratuite realizate de compania Microsoft, prin programul DreamSpark.

Adrese utile:
Lista adrese student.rau.ro
Intrebari frecvente
Adresa web pentru accesarea serviciului de posta electronica: mail.student.rau.ro

Afla mai multe despre OFFICE365 si OneDrive! >>

IMPORTANT!
In cazul in care ati uitat parola de acces la contul dumneavoastra „@student.rau.ro” va rugam sa veniti cu un act de identitate/carnet de student vizat la Departamentul IT, Corp B, etaj 5, sala 521. Pentru studentii la programe de studii tip IFR, va rugam sa ne contactati prin posta electronica la adresa webadministrator@rau.ro, trimitand un scan al actului de identitate/carnetului de student vizat, precum si exact adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala.