Invata sa fii cineva. Pe viata.

Universitatea Romano-Americana a dat startul perioadei de admitere
prin campania “Invata sa fii cineva. Pe viata.”


Universitatea Romano-Americana a lansat, in luna iunie 2015, campania “Invata sa fii cineva. Pe viata.”, adresata tinerilor care urmeaza sa se inscrie pentru admiterea la studii de licenta sau masterat, in anul universitar 2015-2016.Campania demarata de institutia de invatamant ilustreaza o serie de personaje sugestive si rezultatele unor alegeri profesionale facile, “cariere” nefundamentate academic, cu o perspectiva nefavorabila pe termen lung.

“Mesajul campaniei noastre de recrutare este unul, mai degraba, indirect—excelenta in orice domeniu necesita o abordare responsabila din punct de vedere profesional, moral si social si capacitatea de a lua cele mai bune decizii. Am ales sa aratam fata nevazuta a unor alegeri mai putin inspirate, ca sa invitam tinerii sa isi aleaga drumul cu maturitate,” a declarat dl. Ovidiu Folcut, Rector al Universitatii Romano-Americana.

Universitatea va continua sa comunice cu publicul tanar prin intermediul noii platforme online www.rau.ro si a paginilor Facebook si LinkedIn, dar si prin materiale de informare amplasate in spatii publice.

Campania de comunicare integrata este gandita si implementata de agentiile WoPA, Advanced Ideas si The Public Advisors.

Universitatea Romano-Americana este o institutie de invatamant superior acreditata la nivel national si international, care ofera educatie si cercetare la standarde inalte de calitate, intr-un climat academic prietenos (pleasant education).

Studentii Universitatii Romano-Americane au sustinere academica pentru o cariera ascendenta, institutia de invatamant creand conditii propice pentru facilitarea participarii studentilor la programe de internship si scholarship in SUA si Europa.