Dragi membri ai comunității Universității Româno-Americane,

Vă transmit tuturor, la final de an calendaristic, mulțumirile mele sincere pentru implicare, colegialitate și înțelegere!

Prin eforturile și realizările noastre, ale întregii comunități, Universitatea Româno-Americană beneficiază astăzi de un bun renume, fiind una dintre cele mai respectate universități private din România și un partener de încredere pentru numeroase universități internaționale, comunități de afaceri și organizații locale și internaționale.

Ceea ce suntem acum și viziunea noastră asupra viitorului au la bază eforturile, energia și priceperea fondatorilor Școlii care și-au dorit ca Universitatea noastră să fie o instituție de prim rang în societatea românească. Atingerea acestei aspirații depinde de implicarea fiecăruia și de eforturile noastre comune.

La finalul unui an al schimbărilor, cu numeroase provocări și incertitudini, vă mulțumesc pentru dedicare și efortul susținut! Numai împreună, cu încredere și implicare, putem să construim un viitor mai frumos pentru Universitatea noastră, pentru studenții noștri și pentru noi toți.

 

Vă doresc Sărbători liniștite, bucurie și pace sufletească Dvs. și tuturor celor dragi!

Crăciun fericit și un An Nou cu împliniri!

Cu cele mai bune gânduri,

Prof.univ.dr. COSTEL NEGRICEA

Rector
Universitatea Româno-Americană

 

Gândurile studenților Universității Româno-Americane din preajma Sărbătorilor de iarnă adresate comunității academice URA.

 

CS-URA colindându-l pe Rectorul Universității Româno-Americane