MICROSOFT AZURE DEV TOOLS FOR TEACHING

Universitatea Româno-Americană pune GRATUIT la dispoziția studenților, masteranzilor și cadrelor sale didactice aplicații informatice realizate de compania MICROSOFT (ex. Sistemele de operare Windows, SQL Server, Visual Studio, Office, Biztalk Server etc) – acest lucru este realizat printr-un parteneriat cu firma MICROSOFT, în cadrul programului Azure Dev Tools for Teaching (ex-IMAGINE).

Pentru mai multe detalii și informații privind condițiile presupuse de utilizarea acestui serviciu vă rugăm să accesați: pagina web Microsoft dedicată.

Din momentul activării contului dumneavoastră ADTT, acesta devine PERMANENT, NU EXPIRĂ după o anumită limită de timp (în cazul inutilizării însă pentru o perioada îndelungată contul este suspendat, revenirea necesitând o cerere specifică din partea dumneavoastra către administratorul URA al programului).


În cazul studenților, masteranzilor și cadrelor didactice din Universitatea Româno-Americană care doresc să beneficieze de acest serviciu, modul de obținere a accesului la titlurile software incluse în program este urmatorul:

  1. Activați adresa dumneavoastră de poșta electronică institutională @student.rau.ro – pentru studenți și masteranzi, sau @profesor.rau.ro – pentru cadrele didactice.
  2. După ce v-ați ales o parola proprie pentru contul de poștă electronică instituțională, aceasta adresa și parola pot fi utilizate pentru a accesa și contul ADTT.

INTRĂ PE SITE-ul „RAU AZURE DEV TOOLS FOR TEACHING” >>