Studioul de Teatru al
Universității Româno-Americane

Despre Noi

Fondat în Aprilie 2014 de către Dani Ionescu și Alexandru Nagy, studioul își propune să ofere gratuit studenților URA cursuri de dezvoltare personală prin tehnici de actorie de teatru și film dar și oportunitatea de a participa ca actori în spectacolele studioului.
Până acum Studioul a produs mai multe spectacole printre care amintim: SUB CLAR DE LUNĂ dupa Teodor Mazilu (2014), ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ dupa Dumitru Solomon (2015), #PRIVESTECERUL după Steaua fără nume de Mihail Sebastian; CRYSTAL dupa Fred Vargas (2016), O NOAPTE FURTUNOASĂ după I.L. Caragiale și ENIGMA OTILIEI dupa George Călinescu (2017)
Începând cu ​anul 2017 Studioul organizează împreună cu membrii săi FESTIVALUL DE TEATRU ȘI FILM DE AMATORI ARCA LUI NOE (9-10 Decembrie 2017)​

Dani Ionescu

A absolvit UNATC, secția actorie in anul 2014 Este actor al Teatrului "Tudor Vianu" Giurgiu. De asemenea a absolvit Masterul in Pedagogie Teatrala și este coordonator al Studioului de Teatru al Universității Româno-Americane Pe lângă activitatea teatrala el este compozitor și producător muzical.​

Alexandru Nagy

Alexandru Nagy este absolvent al secției de Actorie din cadrul Facultății de Teatru a U.N.A.T.C „I.L. Caragiale” București – clasa prof. Doru Ana și al programului de master din Marea Britanie – Theatre Directing – East 15 Acting School, London – clasa prof. Anthony Clark.
Mai Mult...

ARCA LUI NOE FEST

Afis Aflat la prima editie, festivalul se adreseaza tuturor elevilor de liceu si studentilor din Bucuresti. La secțiunea teatru se pot înscrie spectacole de teatru și recitaluri dar și performance-uri sau spectacole de dans. La secțiunea film se pot înscrie filme scurte. Se acceptă și scurtmetraje realizate cu telefonul mobil. Let It Go Acting Studio va susține un workshop de dezvolare personală prin tehnici de actorie de teatru și film.

Evenimente

Contact