Departamentul de Relații Internaționale

Universitatea Româno-Americană se bazează pe Departamentul de Relații Internaționale pentru a gestiona relațiile cu partenerii săi de pe întreg mapamondul.

Datorită evoluției ei de la începuturi și până în prezent, precum și pe baza programelor manageriale implementate, Universitatea Româno-Americană acordă o importantă deosebită activităților sale de internaționalizare, promovând activ atât parteneriatele deja existente, cât și deschizând permanent noi legături cu mediul educațional și de afaceri, în special din Europa și din Statele Unite ale Americii.

 

Sub egida Departamentului de Relații Internaționale funcționează două entități distincte, cu activități și obiective clare și distincte:

Studenții, cadrele didactice și personalul administrativ al Universității Româno-Americane, ca și din cadrul universităților partenere, pot beneficia de experiențe de formare în cadrul mobilităților internaționale Erasmus+ Programme, cu posibilitatea de a primi sprijin financiar!

 

Contact:

Lavinia STĂNICĂ – Coordonator Instituțional Erasmus+

Telefon: +4 0372.120.115

Email: [email protected]

 

Locație: Campus URA, corp C, etaj 3, birou 306

 

Mai multe detalii pe pagina dedicată 

Datorită acestuia, studenții și masteranzii universității pot participa la cursuri, workshop-uri și training-uri cu profesori prestigioși de la universități partenere din Europa, SUA, Asia și nu numai, ce se organizează în fiecare semestru în campusul URA. De asemenea, Biroul de Programe Americane organizează anual ȘCOLI DE VARĂ și asigură studenților și masteranzilor accesul la burse de studiu la universități prestigioase din SUA. 

 

Contact:

Despina BĂRBIERU

Telefon: +4 0372.120.121

Email: [email protected]

Locație: Campus URA, corp C, etaj 3, birou 305

 

Mai multe detalii pe website-ul dedicat