Revista PERFORMANCE

Performance este revista studentului URA. Prima ediție a apărut în anul 2009, în cadrul CS-URA, recent înființat și el la acel moment. Din anul 2013, Revista Performance a făcut un pas înainte în istoria sa și a devenit un proiect al Universității, ca parte a Departamentului de Comunicare și PR din Universitatea Româno-Americană.

Redactorii Performance sunt studenți și masteranzi ai universității, indiferent de facultate sau an de studiu, precum și absolvenți care și-au dorit să mențină strânsa legătură cu universitatea. Revista Performance se adresează tuturor studenților, masteranzilor și absolvenților Universității Româno-Americane, precum și tuturor celorlalți membri ai comunității academice a universității, fiind o revistă generalistă care combină utilul cu plăcutul sau altfel spus, mediul academic cu viața studențească.

Pentru ei, echipa de redacție Performance și-a propus să aducă în discuție cele mai interesante evenimente din Campusul Universității Româno-Americane și din afara acestuia, cele mai eficiente metode de dezvoltare personala și profesională, precum și viața studențească și socială, într-un format modern și online, pentru a fi accesibil oricui, oricum și oricând. Totuși, fiecare ediție Performance poate fi parcursă și în format tipărit la Sala de Lectură a Bibliotecii Universității Româno-Americane sau poate fi achiziționată la comandă.

De ce? Pentru că performanța trebuie obținută în orice domeniu al vieții noastre, atât profesional cât și personal!

Citește Revista Performance pe site-ul web dedicat: http://performance.rau.ro

Contact redacție: [email protected]