Revista PERFORMANCE

 

Performance este revista studentului URA. Prima editie a aparut in anul 2009, in cadrul CS-URA, recent infiintat si el la acel moment. Din anul 2013, Revista Performance a facut un pas inainte in istoria sa si a devenit un proiect al Universitatii, ca parte a Departamentului de Comunicare si PR din Universitatea Romano-Americana.

Redactorii Performance sunt studenti si masteranzi ai universitatii, indiferent de facultate sau an de studiu, precum si absolventi care si-au dorit sa mentina stransa legatura cu universitatea. Revista Performance se adreseaza tuturor studentilor, masteranzilor si absolventilor Universitatii Romano-Americane, precum si tuturor celorlalti membri ai comunitatii academice a universitatii, fiind o revista generalista care combina utilul cu placutul sau altfel spus, mediul academic cu viata studenteasca.


Selectie coperti Performance

Apasa pentru varianta marita

Pentru ei, echipa de redactie Performance si-a propus sa aduca in discutie cele mai interesante evenimente din Campusul Universitatii Romano-Americane si din afara acestuia, cele mai eficiente metode de dezvoltare personala si profesionala, precum si viata studenteasca si sociala, intr-un format modern si online, pentru a fi accesibil oricui, oricum si oricând. Totusi, fiecare editie Performance poate fi parcursa si in format tiparit la Sala de Lectura a Bibliotecii Universitatii Romano-Americane sau poate fi achizitionata la comanda.

De ce? Pentru ca performanta trebuie obtinuta in orice domeniu al vietii noastre, atat profesional cat si personal!Citeste Revista Performance pe site-ul web dedicat:
http://performance.rau.ro

Contact redactie:
redactie@performance.rau.ro