Prezentare facultati

Drept

Prin crearea unui sistem educational juridic competitiv Facultatea de Drept pregateste viitorii specialisti in domeniul cercetarii, teoriei si practicii juridice, cu reale competente in promovarea valorilor democratice ale statului de drept si adaptarea profesionala la noile cerinte impuse de dezvoltarea sociala actuala.

Economia Turismului Intern si International

Facultatea de Economia Turismului Intern si International are ca domeniu de interes studiul industriei turismului si a calatoriilor precum si doua programe universitare de masterat: "Administrarea Afacerilor in Turism" ...

Informatica Manageriala

Unicat in invatamantul superior romanesc, facultatea pregateste specialisti cu inalta calificare in informatica economica si in realizarea de sisteme informatice complexe.

Management-Marketing

Misiunea Facultatii de Management-Marketing este de a forma specialisti in stiinte economice, economisti cu competente in management si marketing, cu o larga pregatire teoretica si aplicativa, capabili sa se integreze rapid si eficient in corporatii, pe diferite niveluri ierarhice.

Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale

Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale ofera un parcurs educational si de cercetare la un inalt standard de calitate, intr-un climat intern stimulativ intelectual atat pentru studenti, cat si pentru corpul profesoral.

Studii Economice Europene

Din punct de vedere al continutului curricular, Facultatea de Studii Economice Europene este o facultate de relatii economice internationale, cu accent pe problematica specifica fenomenului de integrare economica europeana.

Facultatea de Educatie Fizica, Sport si Kinetoterapie

Misiunea Facultatii de Educatie Fizica si Sport este aceea de a forma specialisti cu inalta calificare, in urma procesului didactic si de cercetare, in parteneriat cu mediul sportiv, servicii publice si din sectorul privat, institutii de cercetare sau centre universitare.