Cursuri extracurriculare gratuite

Cursuri extracurriculare cu taxă

Universitatea Româno-Americană (URA) a încheiat un parteneriat cu Management Center Europe (MCE) în efortul lor comun de a oferi opțiuni educaționale studenților URA prin cursuri de specialitate online de scurtă durată. Astfel, o serie de cursuri online sunt disponibile studenților URA din toți anii și toate programele academice.
Management Center Europe (MCE) este un furnizor esențial de dezvoltare a Managementului Internațional în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Fondată în 1961, MCE face parte din rețeaua globală a American Management Association (AMA). Mai multe detalii despre MCE pot fi regăsite pe www.mce.eu.
Vă rugăm să verificați mai jos titlurile cursurilor, duratele acestora, taxele, datele estimate de începere și termenele limită de înregistrare.
Cursurile vor fi organizate dacă aplică cel puțin 20 de studenți. Taxele se plătesc direct către MCE în Belgia, dar înregistrarea se face în întregime prin URA.
Studenții care sunt interesați să se înscrie la unul sau mai multe dintre aceste cursuri, trebuie să trimită un email la adresa [email protected] cu menționarea titlului cursului/titlurilor cursurilor. Ulterior, fiecare student va primi un email cu instrucțiuni.

CURSURI

No.

Titlul cursului

Durata

Taxa specială pentru URA – EUR

Data estimată de începere

Data limită pentru înregistrare

1

Preparing for Leadership

3 zile x 3 ore

67

în curând

în curând

2

The Voice of Leadership

4 zile x 3 ore

89

în curând

în curând

3

Leading with Emotional Intelligence

4 zile x 3 ore

89

în curând

în curând

4

Leading Virtual Teams

3 zile x 3 ore

67

în curând

în curând

* Taxele plătite de studenții URA sunt enunțate în tabelul de mai sus. Broșurile pentru fiecare curs, sunt disponibile mai sus, în denumirea cursului.