Rezultatele admiterii se afișează în data de 21 iulie 2021, și în contul de pe platforma inscriere.rau.ro

Rezultate FINALE – EXAMEN ADMITERE
Septembrie 2022 –
Sesiune specială

Rezultatele examenului de admitere pentru programele de studii cu predare în limba engleză le găsiți aici.

Eventualele contestații cu privire la rezultatele concursului de admitere se depun la Registratura Universității (Corp C, Et. 2, Sala 210), în original, sau, după caz, în fotocopie, prin intermediul adresei de email [email protected], în termen de 24 de ore de la data afișării rezultatelor și vor fi soluționate de către Comisia de admitere a facultății, în termen de 48 de ore.
ID-urile aferente fiecarui candidat se regăsesc în contul de pe platforma inscriere.rau.ro

REZULTATELE CONCURSULUI DE ADMITERE
la studiile universitare de licență
SESIUNEA SEPTEMBRIE 2020

 

Programe de studii cu predare în limba ROMÂNĂ

IMPORTANT – Candidații declarați admiși trebuie să se confirme locul prin înmatriculare!

Candidații declarați ADMIȘI care nu se înmatriculează din data de 30.09.2020 (de la ora 18:00) și până pe 05.10.2020 (la ora 24:00) pierd locul obținut prin concurs. În aceste condiții, pe locurile rămase neocupate vor fi înscriși candidații declarați inițial RESPINȘI care au obținut la concursul de admitere minim media 5 (cinci), în ordinea descrescătoare a mediei generale și în limita cifrei de școlarizare anunțată.

Eventualele contestații cu privire la rezultatele concursului de admitere se depun, în fotocopie, la Registratura Universității, prin intermediul adresei de email [email protected], în termen de 24 de ore de la data afișării rezultatelor.

Candidații declarați admiși pot solicita, în limita locurilor disponibile, schimbarea opțiunii de înmatriculare transmițând la adresa de email [email protected] cererea de schimbare a opțiunii completată și semnată.

Rezultate admitere după contestații

IMPORTANT!

  • Nota obținută la concursul de admitere de la prima opțiune este valabilă pentru toate specializările pentru care un candidat a optat. Un candidat poate fi înmatriculat la un număr de maxim două programe de studiu.
  • Înmatricularea (confirmarea locului câștigat prin concursul de admitere) se realizează ONLINE.

Pași înmatriculare

Înmatricularea online se face în perioada 01.10.2022 până pe 06.10.2022, ora 12:00.

  1. Accesați platforma admitere.rau.ro
  2. vă conectați cu emailul și parola folosite pentru înscriere
  3. după conectare, apăsați pe butonul ”Confirma loc
  4. descarcați Cererea de Înmatriculare și Contractul de Studii
  5. tipăriți și semnați ambele documente
  6. scanați și încărcați în platformă ambele documente semnate, în câmpul indicat de platformă
  7. după ce documentele semnate au fost încărcate cu succes pe platformă, puteți efectua plata primei tranșe din taxa anuală de școlarizare SAU plata taxei integrale pentru primul an de studiu. Plata se poate efectua prin platforma URA, cu un card bancar SAU prin bancă, cu ordin de plată, în contul facultății la care vă înmatricuați (detalii aici).

* dacă doriți să vă înmatriculați la o a doua specializare la care ați fost admis, veți relua pașii, prezentați anterior de la punctul 3-7.