Nu te-am

convins?

Și dacă încă nu te-am convins iată ce spun cei care deja au ales Universitatea Româno-Americană.

Ce ar trebui să ştii atunci când te pregăteşti pentru admiterea la facultate?

Nu este vorba “doar” despre o diplomă. În majoritatea cazurilor, când îţi alegi să studiezi o specializare / într-un anumit domeniu, de fapt faci primul pas spre:

De aceea, e foarte important să alegi specializarea/domeniul care se potrivește aspirațiilor și visurilor tale, universitatea care îți oferă o deschidere cât mai mare pentru viitoarea ta carieră, prin burse de studii și cât mai multe activități extracurriculare – care să facă mult mai interesantă viața de student, apoi, mediul în care să întâlnești oamenii potriviți, care să creadă în tine și să te ajute să găsești răspunsuri, chiar și la întrebări pe care încă nu ți le-ai pus și, de ce nu, o viață socială ”epică”, de care să îți amintești întotdeauna cu plăcere.

La Universitatea Româno-Americană vei învăța lucruri cu adevărat utile, care te vor ajuta să pornești cu dreptul în drumul către cariera de succes la care ai visat dintotdeauna.

Cămin și campus

Dispunem de toate elementele esenţiale pentru un campus și cămin modern, care îţi vor asigura o experienţă de student fix așa cum vrei tu.

Zonă de recreere
Restaurant-cantină
Agenție bancară
Cămin propriu cu peste 400 de locuri
Laborator MICROSOFT
Centru Fitness

Profesori

Profesorii noștri – români sau internaționali – sunt cei care, după admitere, te vor inspira, vor crede în visul tău și te vor sprijini să îl poți trasforma în realitate.

Comunitate

Viaţa socială joacă un rol esenţial în viaţa oricărui student, motiv pentru care la Universitatea Româno–Americană te vei alătura unei comunităţi în rândurile căreia îți vei găsi prieteni pentru tot restul vieții.

Oportunități

Colaborăm cu cele mai mari corporații și cele mai relevante instituții publice pentru ca angajarea studenților noștri să devină o realitate, de multe ori, chiar din timpul facultății, iar pentru cei cu spirit antreprenorial creăm premisele pentru ca ei să-și poată împlini visul și să își întemeieze propria afacere.

Ai întrebări? Suntem aici pentru tine!

Pentru informații legate de Admitere SCRIE-NE pe:

Contactează-ne pe Facebook

Contact

 

ADRESĂ UNIVERSITATEA ROMÂNO-AMERICANĂ
Bd. Expoziției, Nr. 1B, Sector 1, cod 012101
București – România

 

INFORMAȚII ADMITERE (luni-vineri 8:00 – 16:00)
+4-0372-120.142
+4-0372-120.150
+4-0372-120.171
WhatsApp: +4-0722-200.203
E-mail: suport.inscrieri@rau.ro

 

 

PERIOADĂ ÎNSCRIERI LICENȚĂ

Înscrieri online:
22 iunie – 17 iulie 2020