Nu te-am

convins?

Și dacă încă nu te-am convins iată ce spun cei care deja au ales Universitatea Româno-Americană.

Ce ar trebui să ştii atunci când îl ajuţi să se pregătească pentru admiterea la facultate? Mai jos ai toate detaliile pentru Admiterea 2021.

Fără îndoială, nu eşti singurul părinte care caută o mulţime de răspunsuri pentru a-şi putea sfătui şi îndruma cât mai bine propriul copil. Majoritatea părinţilor se confruntă cu dificultatea deciziei care stabileşte ce carieră universitară ar trebui să urmeze copilul sau copiii acestora. Miza este cu atât mai mare, cu cât realizezi că aceşti ani vor fi definitorii pentru dezvoltarea profesională şi personală a propriului copil. Orice părinte realizează că ar dori să-şi îndrume copilul către o carieră care să-i asigure un nivel de bunăstare cât mai ridicat sau către un domeniu în care crede că l-ar putea ajuta să aibă o evoluţie ascendentă cât mai rapidă.

 

Dar întrebările care apar înainte de a-l înscrie la facultate sunt extrem de numeroase: “I se potriveşte copilului meu cariera către care vreau să-l sfătuiesc să se îndrepte?”, “Îi place meseria pe care ar urma să o practice la finalul studiilor şi are abilităţile necesare pentru aceasta?”, “Să alegem o facultate din România sau una din străinătate?”, “Îşi va găsi copilul meu un loc de muncă adecvat, cu un salariu pe măsura aşteptărilor, la momentul când va termina studiile?” etc.

 

Universitatea Româno-Americană este universitatea unde copilul tău poate trăi experienţa învăţământului occidental, de top, devenind student în România, dar având nenumărate prilejuri de a beneficia de burse de studii sau stagii de practică şi internship în străinătate. Noi ştim ce îşi doresc angajatorii pentru că îi implicăm în mod direct în viaţa universităţii şi conferim un conţinut practic, explicit, tuturor disciplinelor studiate. Mai mult decât atât, angajatorii au posibilitatea de a-i recruta în mod direct pe studenţi, încă din timpul facultăţii. În plus, noi punem preţ pe educaţie şi credem că studenţii noştri trebuie să fie nu doar specialişti de primă mână în domeniile lor de studii, ci şi adulţi responsabili, implicaţi în diverse activităţi extra-curriculare şi în societate, la modul general.

La Universitatea Româno-Americană, copilul tău va învăța lucruri cu adevărat utile, care îl vor ajuta să pornească cu dreptul în drumul către cariera de succes la care a visat dintotdeauna.

Profesori

Profesorii noștri – români sau internaționali – sunt cei care, după admitere,  îl vor inspiravor crede în visul său și îl vor sprijini să-l trasforme în realitate.”

Oportunități

Colaborăm cu cele mai mari corporații și cele mai relevante instituții publice pentru ca angajarea studenților noștri să devină o realitate, de multe ori, chiar din timpul facultății, iar pentru cei cu spirit antreprenorial creăm premisele pentru ca ei să-și poată împlini visul și să își întemeieze propria afacere.

Comunitate

Viaţa socială joacă un rol esenţial în viaţa oricărui student, motiv pentru care la Universitatea Româno–Americană se va alătura unei comunităţi în rândurile căreia își va găsi prieteni pentru tot restul vieții.

Activități extracurriculare

Pentru că noi considerăm că rolul / misiunea unei universități este să se preocupe de educație, în ansamblul său, nefiind suficientă doar o bună instruire a studenților săi, oferim acestora, pe lângă burse de studii, o multitudine de activități extracurriculare care le conferă posibilitatea de a se implica în proiecte interesante și utile pentru dezvoltarea lor personală.

Conferințe
Spectacole
Dezbateri
Școli de iarnă/vară

Cămin și campus

Dispunem de toate elementele esenţiale pentru un campus și cămin modern, care îi vor asigura o experienţă studențească memorabilă.

Zone de recreere
Restaurant-cantină
Agenție bancară
Cămin propriu cu peste 400 de locuri
Laborator MICROSOFT
Centru Fitness
Previous
Next

Urme de
îndoială?

Înscrie-ți copilul la Universitatea Româno-Americană, în perioada de Admitere 2021. Descoperă beneficiile și câţiva dintre profesorii care îţi vor ghida copilul spre o carieră prosperă în domeniul ales.

Ai întrebări? Suntem aici pentru tine!

Pentru informații legate de Admitere SCRIE-NE pe:

Contactează-ne pe Facebook

Contact

ADRESĂ UNIVERSITATEA ROMÂNO-AMERICANĂ
Bd. Expoziției, Nr. 1B, Sector 1, cod 012101
București – România

PERIOADĂ ÎNSCRIERI LICENȚĂ

 

Înscrieri on-line (inscriere.rau.ro): 21 iunie – 18 iulie 2021

Înscrieri în campus – doar în situații excepționale: 1 – 19 iulie 2021

luni-vineri, 8:00 – 18:00

sâmbătă-duminică, 9:00 – 14:00