MAIL.PROFESOR.RAU.RO

PAGINAMEA.RAU.RO

Cursuri VIDEO ONLINE

AZURE

ADRESA DE EMAIL INSTITUȚIONALĂ – OFFICE 365
ELEMENTUL CENTRAL pentru toate conturile online
ale profesorilor URA!

Conturile instituționale în format electronic disponibile cadrelor didactice URA sunt:

Folosește acum propria ta adresa de poștă electronică instituțională „@profesor.rau.ro”nume.prenume@profesor.rau.ro
Ai acum propria ta adresa de poștă electronică instituțională pentru a comunica mai bine și mai sigur cu studenții și colegii, pentru a crea un blog, pentru a stoca date online pentru a folosi suita de aplicații online Office365… și multe altele!

Anunțuri privind evenimente organizate sub egida universității sau în parteneriat, anunțuri importante privind activitatea ta academică, anunțuri privind diverse activități institutionale, anunțuri privind examenele, invitații etc. Toate aceste informații sunt disponibile numai prin intermediul casuței tale de poștă electronică „profesor.rau.ro”.

Parola initială a contului tău este propriul tău CNP – după ce te conectezi prima dată va trebui să îți alegi obligatoriu o parolă nouă.


Comunică rapid și sigur cu studenții tăi numai prin intermediul căsuței tale de poștă electronică „@profesor.rau.ro” – serverul tău de poștă electronică este direct legat de „@student.rau.ro” și astfel nu mai apar confuzii, mesaje pierdute, considerate spam, intâziate etc.

Numai prin intermediul casuței tale de poștă electronică „@profesor.rau.ro” ai acces la:


Adrese utile:

IMPORTANT!

În cazul în care ați uitat parola de acces la contul dumneavoastră de poștă electronică „@profesor.rau.ro” vă rugăm să veniți cu un act de identitate la Departamentul IT, corp B, etaj 1, sala 119, între orele 8:30 – 16:30.
În cazul în care nu puteți ajunge în timp util la biroul 119, vă rugăm să ne contactați prin poștă electronică la adresă webadministrator@rau.ro, trimițând obligatoriu o scanare a actului de identitate/legitimației de cadru didactic vizată și exact adresă dumneavoastra de posta electronica institutionala (verificati in prealabil lista de adrese de mai sus).

NU completați mesajul cu nimic altceva, singurul text (în afara unei eventuale semnături automate pe care o puteți utiliza dacă este configurată în contul de poștă electronică de pe care ne contactați) din interiorul mesajului trebuie sa fie adresa de poștă electronică @profesor.rau.ro pentru care ați uitat parola iar în atașament anexați o poza clara a actului de identitate/carnetului de student vizat.
Mesajul va fi prelucrat de o funcție automatizata iar în cazul în care nu respectați aceste instrucțiuni este posibil ca aceasta să nu producă rezultatul corect.


În cazul în care ați trimis exact toate aceste informații veți primi în termen de maxim 48 de ore lucrătoare un mesaj de poștă electronică, pe adresă de la care ne-ați contactat, cu o noua parolă aleatoare și temporară (valabilă 5 zile). La momentul conectării cu aceasta parolă generată de platformă vi se va cere sa va alegeți o altă parolă personală. Pe parcursul celor 48 de ore lucratoare vă rugăm să verificați și directoarele SPAM/JUNK ale contului de poștă electronică de pe care ne-ați contactat.
  • Contul PaginaMea.rau.ro pentru situația școlară – pentru încărcarea materialelor didactice, situațiilor școlare, pontajului etc. ATENȚIE – acest cont este legat de adresa de poștă electronică instituțională. Dacă ați uitat parola, utilizati opțiunea „Ai uitat parola?” și apoi verificați și utilizați parola aleatoare primită în casuța de poștă electronică instituțională – până realizați acest lucru contul PaginaMea.rau.ro va fi în starea inactiv.

  • Contul Azure Dev Tools for Teaching – pentru descărcarea de aplicații Microsoft gratuit și legal, în regim academic, pentru studenții și cadrele didactice ale universității.
Universitatea Româno-Americană pune GRATUIT la dispoziția studenților, masteranzilor și cadrelor sale didactice aplicații informatice realizate de compania MICROSOFT (ex. Sistemele de operare Windows, SQL Server, Visual Studio, Office, Biztalk Server etc) – acest lucru este realizat printr-un parteneriat cu firma MICROSOFT, în cadrul programului Azure Dev Tools for Teaching (ex-IMAGINE).


Pentru mai multe detalii și informații privind condițiile presupuse de utilizarea acestui serviciu vă rugăm să accesați: pagina web Microsoft dedicată.

Din momentul activării contului dumneavoastra ADTT, acesta devine PERMANENT, NU EXPIRĂ după o anumită limită de timp (în cazul inutilizării însă pentru o perioada îndelungată contul este suspendat, revenirea necesitând o cerere specifică din partea dumneavoastră către administratorul URA al programului).

În cazul studenților, masteranzilor și cadrelor didactice din Universitatea Româno-Americană care doresc să beneficieze de acest serviciu, modul de obținere a accesului la titlurile software incluse în program este urmatorul:


    1. Activați adresa dumneavoastră de poștă electronică instituțională @student.rau.ro – pentru studenți și masteranzi sau @profesor.rau.ro – pentru cadrele didactice.


  1. După ce v-ați ales o parola proprie pentru contul de poșta electronică instituțională, această adresă și parolă pot fi utilizate pentru a accesa și contul ADTT.


INTRĂ PE SITE-ul „RAU AZURE DEV TOOLS FOR TEACHING” >>

 

Contul Anelis Plus – pentru accesarea de baze de date internaționale cu articole/lucrări de cercetare, pe bază de abonament platit de către universitate pentru studenți și cadre didactice.

Cont OnTheHub by Kivuto – titluri software gratuite sau cu reduceri de preț pentru uz academic, pe bază de abonament plătit de către universitate pentru studenți și cadre didactice.

Universitatea Româno-Americană pune la dispoziția studenților, masteranzilor și cadrelor sale didactice aplicații informatice realizate de companii de renume în domeniul IT, (ex. Google, IBM, MatLab, JetBrains, Tableau, AutoCad, Amazon etc.) în cadrul parteneriatului cu Kivuto OnTheHub.

Pentru mai multe detalii și informații privind condițiile presupuse de utilizarea acestui serviciu vă rugăm să accesați: pagina web dedicată.

Din momentul activării contului dumneavoastră OnTheHub, acesta devine după o anumită perioadă de timp INACTIV dacă nu este folosit (în cazul inutilizării pentru o perioadă îndelungată contul este suspendat, revenirea necesitând o cerere specifică din partea dumneavoastră către administratorul URA al programului).

 


In cazul studentilor, masteranzilor si cadrelor didactice din Universitatea Romano-Americana care doresc sa beneficieze de acest serviciu, modul de obtinere a accesului la titlurile software incluse in program este urmatorul:

 

    1. Activati adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala @student.rau.ro – pentru studenti si masteranzi, sau @profesor.rau.ro – pentru cadrele didactice.
  1. In contul dumneavoastra de posta electronica institutionala veti gasi un mesaj trimis de catre Universitatea Romano-Americana, cu subiectul „An account has been created for you”. Va rugam sa urmati pasii din mesajul respectiv pentru a definitiva inregistrarea dumneavoastra. Numele de utilizator in platforma OnTheHub este obligatoriu adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala (pe care se primeste si mesajul) iar parola o alegeti dumneavoastra pe parcursul definitivarii procesului de inregistrare.

 


 

INTRA PE SITE-ul „RAU Kivuto OnTheHub” >>