Sondaj 2020: Primii pași pe piața muncii – completează chestionarul și poți câștiga un iPad!

Deloitte a lansat sondajul internaționalPrimii pași pe piața muncii” pentru a afla opinia studenților și a proaspeților absolvenți despre piața muncii.

Sondajul este organizat pentru studenții / absolvenții care au între 18 și 30 de ani și care studiază / au studiat în una dintre cele 19 țări europene: 

  • Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Franța, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia

Completează chestionarul și intră în competiție pentru a câștiga unul dintre cele 9 iPad-uri puse în joc!

Completează chestionarul până pe 9 Noiembrie 2020 și răspunde la întrebarea competiției pentru a intra în cursă! Spune-ne ce gândești: povestește-ne despre așteptările tale, experiența și atitudinea ta față de muncă, respectiv față de angajatori și spune-ne cum crezi că poți face diferența pentru a genera un impact care contează.


Completarea chestionarului va dura aproximativ 20 minute, iar toate răspunsurile vor rămâne strict confidențiale. Termenii și condițiile competiției se găsesc aici.

Rezultatul final al sondajului va analiza perspectiva studenților și a absolvenților recenți și va fi publicat în primăvara anului 2021.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să intrați pe site-ul dedicat – click aici.