Întâlniri de suport psiho-emoțional și de auto-cunoaștere

În contextul actual al pandemiei sanitare organizăm întâlniri online cu studenții cu scopul de a oferi suport psiho-emoțional și de auto-cunoaștere.

În cadrul acestor întâlniri lunare:

  • vom aborda subiecte legate de importanța echilibrării energiei puterii gândurilor și, respectiv, a echilibrului emoțional;
  • vom parcurge împreună exerciții de auto-cunoaștere prin ghidare verbală și susținere emoțională activă și vom căuta să identificăm calitățile fiecărui individ;
  • se vor lansa întrebări și se vor emite răspunsuri menite să dezvăluie, dar mai ales să echilibreze latura noastră mai fragilă.

Prelegerile și exercițiile vor fi susținute de domnul Lect.univ.dr. Eugen Gabriel GARAIS, cadru didactic al Universității Româno-Americane și Membru al organizației internaționale de terapie prin regresie reconectivă (The Earth Association for Regression Therapy), cu sprijinul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul URA.

Informații utile:

  • Omul este structurat în cel puțin 3 corpuri unanim acceptate: corpul fizic, corpul emoțional și corpul mental.
  • Regresia reconectivă tratează profund aspectele psihologice ale structurii noastre cu influențe directe asupra corpului nostru.
  • O dată identificată esența fiecărui individ și centrarea sa în propria cunoaștere, întreaga structură a persoanei se restructurează în beneficiul propriu și al societății, prin plasarea sa corectă în cadrul colectivului din care face parte, ca echilibru structural al ființei sale.
  • Adăugarea în terapiile psihologice a ultimelor descoperiri din domeniul fizicii cuantice ne explică și apropie mai mult de esența noastră ca ființe și astfel caracteristica individualității și menirea fiecăruia dintre noi devine un element la îndemâna oricărui căutător de auto-realizare și auto-descoperire.

Prima întâlnire pe care vi-o propunem va avea loc pe data de 6 Noiembrie 2020, de la ora 16:30, în format online.

În vederea participării, vă rugăm să completați Formularul de înscriere – click aici până pe 5 Noiembrie 2020, inclusiv.

Ulterior înscrierii, pe adresa de email instituțională @student.rau.ro, se va transmite link-ul de acces către întâlnirea online.