Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către educaţie!

Dorești să transformăm împreună viitorul prin educație? Vino alături de noi! Implică-te acum în consolidarea educaţiei, redirecţionând 3,5% din impozitul pe venit către şcoala generaţiilor de mâine!

Universitatea Româno-Americană este o instituție de învățământ superior, entitate nonprofit, parte a sistemului național de învățământ, fondată în anul 1991, acreditată prin lege în 2002 şi evaluată cu cel mai înalt calificativ „Grad de încredere ridicat”, de către ARACIS, a cărei misiune este să ofere educație de calitate şi să contribuie în mod responsabil la dezvoltarea noilor generații.

În cei peste 31 de ani de existență, Universitatea Româno-Americană şi-a demonstrat performanța, implicarea şi profesionalismul, dând aripi visurilor celor peste 49.000 de absolvenți.

Redirecționarea procentului de 3,5% din impozitul pe venit reprezintă dreptul fiecărei persoane care obține venituri impozabile de a se implica și de a susține proiectele în care crede. În acest moment,  statul nu finanțează activități care să susțină inițiativele academice ale instituțiilor de învățământ universitar private. De aceea, sprijinul fiecăruia este foarte important pentru comunitatea noastră academică, pentru studenții noștri și viitorul nostru, al tuturor.

Anual, Universitatea Româno-Americană oferă din fonduri proprii, burse de merit, de excelenţă şi sociale, precum şi alte forme de sprijin financiar în valoare de peste 2 milioane lei, 20% dintre studenții noștri, cei mai buni studiind fără taxă. Astfel, ne atingem misiunea, reușind să fim alături de sute de familii și de cei mai implicați studenți pentru construirea unui viitor mai bun, pentru ei și noi toți.

Contribuţia ta prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit, poate ajuta la susținerea dezvoltării mediului multicultural academic adaptat nevoilor emoționale și pentru dezvoltare și pregătire profesională a tinerilor. Împreună putem să creștem numărului de burse acordate pe criterii de perfomanță academică sau aptitudini extracurriculare, să fim parte la dezvoltarea de programe educaționale sau de formare profesională care să ofere acces la educaţie de calitate, adaptată nevoilor tuturor tinerilor implicaţi și evoluțiilor societății de mâine.

De asemenea, am aprecia dacă ai împărtăşi acest mesaj cu familia, prietenii şi colegii tăi.

Împreună, cu un minim efort, putem contribui la educarea generaţiilor viitoare, redirecţionând 3,5% din impozitul pe venit către Universitatea Româno-Americană!

Completează Formularul 230 cu datele tale personale și semnează-l până la data de 25 mai 2023.

URA se ocupă de restul! Vom genera formularul pentru tine și îl vom trimite la ANAF până la termenul limită pentru ca 3,5% din impozitul tău pe venit să fie redirecționat automat către proiectele educaționale ale Universității Româno-Americane.

  Pentru ce perioadă dorești să redirecționezi?
  1 an2 ani

  Date personale

  Adresa de domiciliu

  Semnatura

  Vreau să completez și depun singur Formularul 230

  Formularul poate fi depus în persoană la sediul ANAF de care aparții cu domiciliul sau trimis prin curier sau prin poștă cu scrisoare recomandată.

  Găsești aici lista administrațiilor financiare.

  Descarcă formularul pre-completat cu datele Universității Româno-Americane (Nu este nevoie să completezi și suma.)

  Formularul poate fi depus și online

  Formularul poate fi depus și online prin SPV (Spațiul Privat Virtual). Completează formularul inteligent cu datele personale, datele fiscale ale Universității Româno-Americane (Universitatea Romano-Americana, cod identificare fiscală: 9081408, cont bancar: RO91 BRDE 410S V218 6179 4100), bifează suma de 3,5%, validează-l și încarcă-l în SPV. Vei avea nevoie de aplicația gratuită Adobe Reader.

  Emergency-Help-Support-Red-Button-153094

  Dacă ai nevoie de ajutor sau informații suplimentare  contactează-ne la adresa de e-mail  [email protected]