RAU Fitness

Suntem de părere că o minte sănătoasă trebuie să fie susținută de un corp sănătos, așadar vă așteptăm alături de noi pentru a începe un stil de viață sănătos. Menține-te în formă la RAU Fitness!

Situată în incinta Universității Româno–Americană RAU Fitness  este locul unde te simți bine, lăsând în urmă stresul și problemele cotidiene!

Într-un ambient  mai mult decât plăcut, va așteptăm să va petreceți timpul împreună cu noi! Aici puteți descoperi combinația perfectă între mișcare, relaxare, și socializare!

Sala noastră se întinde pe o suprafață de aproximativ 350 mp,  dispunând de numeroase dotări:

  • Sala de Fitness dotată cu aparatură de ultima generație;
  • Sala Aerobic/Kangoo Jumps;
  • Infrasaună;
  • Vestiare dotate cu dușuri, grupuri sanitare;
  • Aer condiționat;
  • Uscător de par;
  • Prosoape.

Aerobicul este dinamic, motivant, captivant și îți antrenează corpul la maxim! Orele de aerobic te ajută să nu faci din antrenamentul tău o rutină. Ele se adresează tuturor: tineri, adulți sau vârstnici, indiferent de nivelul de antrenament.

Aerobicul este o formă de antrenament care combină exercițiile de aerobic cu rutinele de întindere și de întărire a grupelor de mușchi. Scopul sau este acela de a îmbunătăți activitatea cardio-vasculară, flexibilitatea organismului și forță musculară. De obicei o sesiune de aerobic are loc pe un fond muzical antrenant și sub îndrumarea unui instructor.

Fiind poate cel mai vechi mod de relaxare al omului, sauna nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, nici ca mod de folosire și nici ca și construcție. Cu toate acestea, sauna este și azi cea mai des folosită pentru destindere și relaxare.

Vrei să ai un corp perfect? Trebuie să încerci Kangoo Jumps! Este una din cele mai cool metode prin care îți poți tonifia întregul corp și prin care poți scapă rapid de grăsimi și celulită.

Folosind în mod regulat ghetele Kangoo, arderile calorice vor fi mai semnificative, fapt reflectat în îmbunătățirea tonusului muscular și în controlul asupra greutății corporale.

Este o realitate, deja cunoscută de toți, faptul că ghetele Kangoo Jumps induc o stare euforică instantanee. De asemenea, Kangoo Jumps stimulează activitatea de refacere a celulei osoase osteoblaste din vertebre și din structurile osoase ale pelvisului și ale extremităților inferioare, care suportă masă corporală.

CONTACT

Adresă: Universitatea Româno-Americană

Bd. Expoziției nr.1B, Sector 1, Bucureşti (corp B, demisol)

Telefon (informații și rezervări): 0372.120.194 

Email: [email protected]

Facebook: http://www.facebook.com/RAU.Fitness

Website dedicat: http://fitness.rau.ro